Nova aplicació mòbil de TimeOverflow

Segur que ja coneixies TimeOverflow, la plataforma online que les persones usuàries del Banc de Temps de Sants utilitzem per gestionar les nostres ofertes i demandes d’intercanvi.

Doncs tenim una bona notícia per vosaltres. Des d’aquest mes de setembre ja disposeu d’una aplicació mòbil de TimeOverflow per facilitar-vos la gestió dels vostres intercanvis sense necessitat de connectar-vos al ordinador.

La nova aplicació compta amb una versió per dispositius Android i una versió per Apple, que podeu buscar als mercats d’apps respectius. Entre les novetats, ara podeu rebre notificacions d’ofertes i demandes en temps real.

La nova app mòbil és un projecte impulsat per l’ADBdT (Associació pel Desenvolupament dels Bancs de Temps) i desenvolupat amb codi obert i està disponible en 5 llengües. En l’actualitat ja el fan servir 80 Bancs de Temps de tot el món, amb més de 8.000 persones usuàries en total, a Barcelona 9 dels 15 bancs de temps de la ciutat en fan ús. TimeOverflow es desenvolupa gràcies a la feina de Coopdevs (programació) i HOLON (disseny) que habitualment fan contribucions voluntàries i faciliten també que persones externes puguin contribuir en la seva millora. El 2017 l’ADBdT va rebre una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona per a l’impuls socioeconòmic del territori amb l’objectiu de crear l’app mòbil de TimeOverflow.

Si voleu aprofundir més en l’eina, teniu aquesta presentació de l’equip de desenvolupament al darrere de la nova app i aquest vídeo tutorial.

Si et cal ajuda per instal·lar-la al teu dispositiu o descobrir com treure-li profit, pots passar-te per Secretaria.


AMPLIACIÓ (27/05/2019)

Nous vídeo explicatius per fer servir TimeOverflow des del teu dispositiu mòbil (Android) consultables a YouTube.

I si sou administradors/es, aquests vídeos també us seran d’utilitat.