A un pas…

Ha arribat el moment que tots i totes nosaltres hem estat esperant.

Amb gran alegria us informem que farem la primera reunió de persones usuàries el dia 6 de març a les 19:00 a la Sala d’Actes (4ª planta) del Centre Cívic Cotxeres de Sants. (Aquesta sala està dins de l’edifici Francesc Masclans a la Plaça Bonet i Muixí, que és la plaça petita darrere de l’edifici principal del Centre Cívic).

Aquesta reunió ens servirà per explicar-vos el funcionament de les dues eines bàsiques del nostre projecte:

  • El Banc de Temps online, que és la pàgina web que utilitzarem per accedir als llistats d’ofertes i demandes de les persones usuàries, als nostres comptes i per registrar els intercanvis.
  • Els talonaris, que són els formularis per registrar els intercanvis sense fer servir la pàgina web i que es poden lliurar al secretariat passant-se pel despatx o enviant-nos un correu electrònic o fax.

A més a més, és una bona ocasió per veure les cares de les persones darrere de les ofertes i demandes del nostre banc de temps, xerrar una mica i acordar els primers intercanvis.

Si no podeu assistir a la reunió, no us amoïneu. Us enviarem tota la informació necessària via email i si voleu quedem un altre dia que us vagi millor. Ja veureu que fer ús de la pàgina i dels talonaris és fàcil.

Recordatori: La reunió s’organitza per a aquelles persones que ja han realitzat la entrevista inicial i per tant són usuàries del projecte.

Si encara no heu fet la entrevista i teniu ganes d’anar a la reunió, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions i fins aviat!