Posada en marxa real del Banc de Temps de Sants!

D’entrada us volem agrair la vostra assistència nombrosa a la xerrada/reunió a Cotxeres del dimarts passat, dia 29. Que bé poder comptar amb tantes persones interessades i/o amb ganes de participar en el Banc de Temps de Sants!

Tenim tot enllestit per poder començar a fer intercanvis, només ens fallava una petita, però imprescindible, funció del programa informàtic. Per això dipositem tota la nostra esperança en el nostre informàtic, en Josep, i sembla que aquest cap de setmana ha pogut solucionar el problema. Estem esperant que ens ho confirmi.

De totes maneres trigarem uns pocs dies més fins que us enviem els llistats de les ofertes i demandes de totes i tots els membres. Mentrestant estem realitzant les entrevistes inicials concertades amb les moltes persones que ens estan trucant aquests dies. Gràcies al ràpid creixement de la nostra petita comunitat d’aquí poc podrem accedir a una quantitat considerable de serveis, habilitats i coneixements molt diversos.

Aprofitem per informar-vos que a mitges d’aquest mes farem la primera reunió de persones usuàries per conèixer-nos una mica millor, per intercanviar les primeres experiències i per explicar com funciona el Banc de Temps online.

Fins aviat!