Nou taller

Tenim el plaer de informar-vos que hem programat un altre taller molt interessant pel dijous dia 9 de juliol, de 19 a 21h: El desarrollo emocional del individuo y sus consecuencias como trabajador. Es farà a Cotxeres de Sants, a l’Edifici C, Plaça Bonet i Moixí, s/n. a una de les sales de reunió (encara no sabem quina). 


A continuació us proporcionem una petita descripció del taller el qual la Beronica, una amiga del Bdt Sants i psicòloga amb anys d’experiència, molt amablement ha preparat per nosaltres.

–          “Al llarg del desenvolupament de l’individu, mitjançant la relació amb si mateix i amb els altres, experimenta emocions que estructuren la seva personalitat. Veurem com aquestes tindran unes conseqüències en la posició subjectiva com a treballador, és a dir, en la seva manera de relacionar-se en el treball tant amb les persones com amb la feina.”

Com sempre haureu d’inscriure-vos enviant un correu a bdtsants@gmail.com o trucant en horari de secretaría. Cada participant haurà d’abonar 1 hora, l’equip de gestió ens encarregarem de portar a terme les transferències desprès del taller.

No sigeu tímids i apunteu-vos, ho passarem molt bé i a més a més és una molt bona manera d’anar coneixent els membres del BdT de Sants!

 

Un pensament sobre “Nou taller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *