Nou taller

Tenim el plaer de informar-vos que hem programat un altre taller molt interessant pel dijous dia 9 de juliol, de 19 a 21h:

«El desarrollo emocional del individuo y sus consecuencias como trabajador/a».

Es farà a Cotxeres de Sants, a l’Edifici C, Plaça Bonet i Moixí, s/n. a una de les sales de reunió (encara no sabem quina). 

A continuació us proporcionem una petita descripció del taller el qual la Beronica, una amiga del Banc de Temps de Sants i psicòloga amb anys d’experiència, molt amablement ha preparat per nosaltres.

“Al llarg del desenvolupament de l’individu, mitjançant la relació amb si mateix i amb els altres, experimenta emocions que estructuren la seva personalitat. Veurem com aquestes tindran unes conseqüències en la posició subjectiva com a treballador, és a dir, en la seva manera de relacionar-se en el treball tant amb les persones com amb la feina.”

Com sempre haureu d’inscriure-vos enviant un correu a bdtsants@gmail.com o trucant en horari de secretaria. Cada participant haurà d’abonar 1 hora, l’equip de gestió ens encarregarem de portar a terme les transferències desprès del taller.

No sigueu tímids/es i apunteu-vos, ho passarem molt bé i a més a més és una molt bona manera d’anar coneixent les persones usuàries del Banc de Temps de Sants!