Barakaldo acull la trobada estatal de bancs de temps

Foto de grup
Foto de grup. (Foto de Sergi A.)

El Banc de Temps de Sants ha estat present a la 5a. trobada estatal dels Bancs de Temps que ha organitzat aquest mes de maig l’ADBdT. Dotzenes de diferents projectes de Bancs de Temps han estat presents: Girona, Màlaga, Gasteiz, Berga, Madrid,… sota la molt acollidora organització del Banc de Temps de Barakaldo.

El divendres es va dedicar a jornades tècniques orientades a Bancs de Temps recolzats des de l’Administració pública amb la presència dels Bancs de Temps de Sevilla o Sant Cugat.

Dissabte va ser obert a totes les persones usuàries amb xerrades sobre el paper dels Bancs de Temps, dinàmiques per co-crear noves visions i teixir aliances. Durant el mai, el grup de teatre del Banc de Temps de Barakaldo va preparar un recorregut de diferents i originals espectacles de teatre vivencial, oberts a la participació de tothom. Al vespre, ruta per a ria.

El diumenge va ser aprofitat per celebrar l’assemblea de l’ADBdT que a partir d’ara compta amb la companya Maria Nikolopoulou com a nova presidenta. La visita guiada al Jardí Botànic va tancar el cap de setmana.

Tot seguit us compartim alguns dels moments del cap de setmana.

Tancant la jornada de dissabte, des del Centre de Cultura Clara Compoamor

Una forta abraçada a totes les companyes i companys del Banc de Temps de Barakaldo, que tan bé ens han acollit. Eskerrik asko!