Nou apartat «Fòrum» a la web

Gràcies a l’ajuda d’un dels nostres socis «G.O.» tenim disponible un nou apartat a la web. El Fòrum es un apartat on hi ha varies seccions (usuaris/àries, consultes, tallers) dins de les quals es poden crear fils de conversa a on les persones usuàries poden fer consultes, donar-se a conèixer o proposar tallers i d’altres.

Per a fer ús d’aquest nou apartat cal estar validat a la WEB però, gracies altre cop al nostre usuari G.O., les i els usuaris existents al programa de gestió també tenen la mateixa conta d’usuari/a i mot de pas a la web amb el que podeu entrar fent servir l’apartat de LOGIN que trobareu a la part superior dreta de la web.

A més, podreu observar que s’hi ha afegit un enllaç per entrar al programa de gestió des de la WEB del Banc de Temps i així facilitar el canvi de WEB a Gestió (tenim pendent el de gestió a la WEB).

En el fòrum quedarà constància de tot el que s’hi va afegint ja que no es borra mai, així les consultes de les persones usuàries quedaran registrades amb les solucions que nosaltres els hi anem donant.

D’aquesta manera, poc a poc tindrem un lloc on estaran les preguntes i respostes als problemes més habituals de la web , el banc i el programa de gestió. Tot això millorat amb un sistema de cerca que farà que puguem trobar resposta als nostres dubtes més ràpidament, sense caler passejar per tots els fils i apartats abans de trobar la resposta al nostre problema.

Tothom pot respondre a qualsevol fil amb el que si una persona sap la resposta al problema d’una altra pot respondre’l i així anem creant un centre de suport on tothom pot ajudar a tothom  😉