Jornada de solidaritat

El dissabte dia 15 de desembre, a l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant, carrer Guadiana 22 (Sants) es celebrarà una JORNADA DE SOLIDARITAT. Iniciativa d’un grup de persones voluntàries, gent corrent, com tu i que només vol posar el seu granet de sorra. Nosaltres també hi serem per donar un cop de mà.

Aquesta es la seva crida:

En aquestes Festes Nadalenques que s’aproximen…. vine a la Jornada de la Solidaritat.
Tens coses que no necessites per casa? Pensem en dedicar aquest dia a recaptar coses diverses per donar a gent que ho necessita fins i tot per a animals abandonats, que es destinaran a Bona Voluntat en Acció, Banc d’Aliments, Obra Social Sant Joan de Déu, entre d’altres, i amb protectores d’animals com Projecte Galgos, El Jardinet dels Gats i la Lliga protectora d’animals de Sabadell.
Però a més ¡volem fer-te somriure! I per a tu hem organitzat tot tipus d’activitats i espectacles, per grans i petits-perquè t’ho mereixes!
Això ho fem un grup de persones voluntàries, gent corrent com tu, que vol posar el seu granet de sorra i gràcies a la col·laboració de l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant.

Què pots aportar? Dinar (sobretot llaunes), roba, joguines, mantes, medicines, jocs, parament de la llar, estris d’higiene i neteja, i per els animalets cal penso, mantetes o tovalloles, joguines… Fem una Jornada de Solidaritat entre tots i totes.