Barri, ja tenim local! Sigueu benvingudes i benvinguts!

Des del Banc de Temps de Sants volem compartir amb vosaltres una molt bona noticia.

Després de moltes converses amb les entitats del barri, l’Ajuntament del Districte ens ha cedit finalment un espai al Centre de Serveis Socials Numància, Carrer Numància, 5-7 (entrada per la placeta que hi ha just darrera del Hospital Sant Joan de Deu). Està molt ben enllaçat amb transport públic. No ens podem queixar.

Molt aviat i quan haurem enllestit els darrers retocs, obrirem les portes i amb la vostra col·laboració començarem a participar de aquest gran projecte.

Mentrestant i fins que arribi aquest moment, que esperem que sigui mol aviat, estem en condicions de començar a rebre les inscripcions de totes i tots aquells que durant aquest darrers mesos heu mostrat el vostre interès.

El registre de persones usuàries es realitzarà al nostre nou local, on després d’una petita entrevista i de la acceptació de les normes del Banc de Temps de Sants, omplireu la fitxa d’inscripció i ja sereu membres de ple dret.

Per tal de donar-vos una millor atenció, us preguem concertar la data i l’hora de l’entrevista-inscripció, trucant al telèfon 669 962 799.

Les inscripcions es realitzaran en el mateix horari d’atenció al públic que tindrà el Banc de Temps quan comenci el seu funcionament:

  • Dimarts:    Matins: 11 h a 13 h/Tardes: 18 h a 20 h
  • Dijous:      Tardes: 18h  a 20 h.

Ara només queda que ens truqueu i que comenceu a inscriure-us. Us esperem!