Nou apartat “Fòrum” a la web

Gràcies a l’ajuda d’un dels nostres socis “G.O.” tenim disponible un nou apartat a la web. El Fòrum es un apartat on hi ha varies seccions (Usuaris, consultes, tallers) dins de les quals es poden crear fils de conversa a on els usuaris poden fer consultes, donar-se a coneixer o proposar tallers i d’altres. Per a fer ús d’aquest nou apartat cal estar validat a la WEB però gacies altre cop al nostre usuari G.O. els usuaris existents al programa de gestió també tenen la mateixa conta d’usuari i mot de pas a la web amb el que podeu entrar fent servir l’apartat de LOGIN que trobareu a la part superior dreta de la web, també podreu observar que s’hi ha afegit un enllaç per entrar al programa de gestió desde la WEB del Banc de Temps i així facilitar el canvi de WEB a Gestió (tenim pendent el de gestió a la WEB).

En el fòrum quedarà constància de tot el que s’hi va afeigint ja que no es borra mai, així les consultes dels usuaris quedaran registrades amb les solucions que nosaltres els hi anem donant cosa que farà que poc a poc tinguem un lloc on estaran les preguntes i respostes als problemes més habituals de la web , el banc i el programa de gestió , tot això millorat amb un sistema de cerca que farà que poguem trobar resposta als nostres dubtes més ràpidament sense caler passeijar per tots els fils i apartats abans de trobar la resposta al nostre problema.

 

Tothom pot respondre a qualsevol fil amb el que si un usuari sap la resposta al problema d’un altre pot respondre’l i així anem creant una centre de suport a l’usuari on tothom pot ajudar a tothom 😉