Barakaldo acull la trobada estatal de bancs de temps

Foto de grup. (foto de Sergi A.)

El Banc de Temps de Sants ha estat present a la 5a. trobada estatal dels Bancs de Temps que ha organitzat aquest mes de maig l’ADBdT. Dotzenes de diferents projectes de Bancs de Temps han estat presents: Girona, Màlaga, Gasteiz, Berga, Madrid,… sota la molt acollidora organitzacio del Banc de Temps de Barakaldo.

El divendres es va dedicar a jornades tècniques orientades a Bancs de Temps recolzats des de l’Administració pública amb la presència dels BdT de Sevilla o Sant Cugat.

Dissabte va ser obert a tots els usuaris i usuàries amb xerrades sobre el paper dels Bancs de Temps, dinàmiques per co-crear noves visions i teixir aliances. Durant el mai, el grup de teatre del BdT de Barakaldo va preparar un recorregut de diferents i originals espectacles de teatre vivencial, oberts a la participació de tothom. Al vespre, ruta per a ria.

El diumenge va ser aprofitat per celebrar l’assemblea de l’ADBdT que a partir d’ara compta amb la companya Maria Nikolopoulou com a nova presidenta. La visita guiada al Jardí Botànic va tancar el cap de setmana.

Tot seguit us compartim alguns dels moments que ha deparat el cap de setmana:

Una forta abraçada a totes les companyes i companys del Banc de Temps de Barakaldo, que tan bé ens han acollit. Eskerrik asko!

2 pensaments sobre “Barakaldo acull la trobada estatal de bancs de temps

  1. En el siguiente enlace a la página web del encuentro podéis encontrar las ponenecias ofrecidas:
    https://www.barakaldo.eus/portal/web/barakaldo/detalle/-/asset_publisher/Fsi7/content/20190321-una-treintena-de-bancos-del-tiempo-se-daran-cita-en-barakaldo-el-primer-fin-de-semana-de-mayo

    Link al post del Fernando Fantova , en el que hizo un resumen de las cuestiones que abordó en las distintas sesiones de trabajo:
    http://fantova.net/?p=2573

    Gracias a todos a todas por dejar testimonio de que OTRA FORMA DE RELACIONARSE ES POSIBLE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *