Activitats

TALLER: Shakti dance per a tots!

Lloc: PENDENT DE NOVA UBICACIÓ
Dia: PENDENT DE NOVA DATA
Aforament: 10-12 persones

Tallerista: Maria Rosaria Antrodicchia (usuària 327)

Organitza: Banc de Temps de Sants

Observacions: Ideal portar esterilla i coixí. Igualment, també hi haurà esterilles al propi espai.

Aquesta activitat és oberta a usuaris dels bancs de temps i no es cobrarà per l'assistència. En cas de places disponibles, també s'oferirà a usuaris d'ArteSants a criteri de l'espai.
  
Descripció:

Shakti Dance es una disciplina iòguica creada per Sara Avtar Oliver al principi dels anys ’90, que s´origina del Kundalini Ioga tal com ho va ensenyar Yogi Bhajan.

  • Sincronitza el Moviment Orgànic amb la Respiració al ritme de Mantras.
  • Augmenta la consciència del cos estirant les seves línies energètiques.
  • Utilitza seqüències cícliques de postures ondades i passos de peus que recorden les formes de la Naturalesa a través del cercle i l´espiral, incrementant el flux harmònic del Prana, l´energia vital.

Adreçat a:

Shakti Dance es una pràctica de ioga que no necessita experiència prèvia, ja que convida a connectar amb el moviment intuïtiu.

La sessió està oberta a quants sentin l´anomenat, fomentant la participació de usuaris per oferir l´oportunitat de reforçar el coneixement de la pròpia Essència individual i manifestar-la al món amb Gràcia.

Beneficis:

La pràctica de Shakti Dance:

  • Retorna la natural flexibilitat al Cos que s´alinea expandint-se a través del moviment.
  • Enfoca la Ment absorbida en les sensacions, embolicant-la en la quietud silenciosa de l´Observació.
  • Permet connectar amb la Naturalesa intrínseca de l´Ésser humà i expressar el potencial creatiu infinit en plena llibertat.
Inscripció:

Com sempre haureu d’inscriure-vos enviant un correu a bdtsants@gmail.com o trucant en horari de secretaria. Aquesta activitat és gratuita. En cas de no avisar / justificar l’absència penalitzarà 30 minuts. 

—-